Bilder från tävlingar!


Ingen rubrik

hej, sitter just nu lite vid datorn. Snart blir det att åka upp en sväng till stallet och rida lite på bella i skogen. Ikväll åker vi till gamleby, för att spela match! Sen när jag kommer hem ska jag nog börja packa lite till Skövde.

Resultat!HEJ

Hej tänkte berätta lite resultat från igår. Hoppade först en L:D som var clear round, då var jag nolla. Sen hoppade jag L:B, då var der bara jag som kom till omhoppning av alla 9, så då vann jag! Bella var verkligen på topp.

Frågestund

 

Sommarbilder


Första utmaningen


"Hemmadag"

Idag har jag bara varit hemma. Har inte gjort så mycket, mest slappat och tagit kort med systemkameran. På kvällen kom Matilda hit. Hon och hennes mamma skulle hämta Matildas lillasyster som har varit här hela dagen. Imorgon kommer Matilda och hennes lillasyster hit, då kommer vi att göra utmaningar. Fortsätt att kommentera på utmaningarna så blir vi glada :D

Lördag

Hej, idag så va jag en stund med Alice, vi spelade fotboll både inne och ute. Sen var vi bollkallar åt FC Oskarshamn. Imorgon taggar vi match mot Hultsfred, vi måste vinna!
Kommentera och skriv vad vi ska göra för utmaningar!

/Matilda

Skolavslutning 2 0 1 2


Bilder från skolavslutningen




Skolavslutning

Förlåt för att jag inte har bloggat men jag kommer inte in på bloggen från blogg.se appen. Det står bara att ett fel har uppstått och sedan försvinner det.. Men iallafall idag var det skolavslutning, sorgligt att splittras och lämna den gamla skolan men ändå roligt. Resten av dagen har jag bara varit i solen. På kvällen grillade vi och jag tog ett kvällsdopp. Det var vääldigt kallt! Men nu ska jag sova, Godnatt!

/wilma


Skolavslutning!

Hej,nu är det äntligen sommarlov! Nu i sommar taggar mina fina hästar och jag många tävlingar och några meeting. V.32 så åker vi till ponnia cup i Västervik, då tar jag med mig Malva och min lillasyster Bella. På tisdag tar nog Wilma och Ebba bussen till oss så ska vi fotografera lite på Bella i klänningar. Hoppas dom kan och hinner! Nu är vi på väg hem från en jättebra student, det var min kusin Alexander som gick ut iår. Så nu är det bara att sätta sig och så taggar man EM ikväll, Sverige-England! 
Skriver mer sen och vem som vann fotbollsmatchen!

Matilda

Utmaningar

Nu tänkte vi göra några utmaningar så ni får kommentera vad ni vill att vi ska göra. 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0